Alle beroepsmessen

Voor ieder beroep een geschikt mes. Direct uit eigen voorraad geleverd. Snelle levering.

Subcategorieën

 • Automotive

  Professionele beroepsmessen voor de automotive branche. Ook messen voor het snijden en verwijderen van folies welke aangebracht zijn op het plaatwerk van de auto. Om krassen op de lak te voorkomen raden wij de NT Cutter A-551P aan.

 • Dakdekker

  Stevige messen voor dakdekkers. Onder andere voor het snijden van dakleer en het verwijderen en snijden van dakbedekking. Zowel klassieke modellen als modellen welke kunnen voorzien worden van trapezium messen en haakmessen.

 • Elektricien

  Kwaliteits-messen voor electriciens. Praktisch om kabels te ontmantelen, ook het kabel ontmantelingsmes vindt u onder deze categorie. Voor het ontmantelen van dikke kabeltypen en het opensnijden van de verschillende lagen van meervoudig geïsoleerde kabels.

 • Glas branche

  Hoogwaardige kwaliteits-messen voor de glas branche. Messen voor het verwijderen van kit-resten en schrapers voor het verwijderen van o.a. stickers, lijm. Om krassen op uw glas te voorkomen raden wij een kunststof schrapermes aan.

 • Magazijn

  Stevige magzijn-messen voor kartor en folie. Geschikt voor het opensnijden van verpakkingen. Folie-messen het openen van pallet's welke ingepakt zijn in folie. En een kartonmes voor het open snijden van karton-dozen. Ook vindt u hier dozenopeners, een mes waarmee u een verpakking kunt openen.

 • Modelbouw

  Degelijke messen voor de modelbouw, kleine modelbouw mesjes voor het fijnere snijwerk en stevige modelbouw messen. Ook speciale mesjes welke bedoeld zijn voor het uitsnijden van linoleum en om linosnedes te maken.

 • Polyester

  Op zoek naar een mes om polyester mee te snijden? Onder deze categorie vindt u messen welke zeer geschikt zijn voor het snijden van polyester. Ook polyester in textiele toepassingen kunt u snijden met een polyester mes.

 • Plafond / wanden

  Messen voor plafond- en wandbewerking. Het isolatiemes welke geschikt is voor het snijden van glasvezel - glaswol , steenwol , polystyreen , hardschuim en piepschuim vindt u onder deze categorie. Maar ook de NT Cutter cirkelsnijder welke uitermate geschikt is voor het snijden van cirkels in plafonds en wanden.

 • Restauratie

  Messen welke geschikt zijn voor het restaureren van antieke objecten. Bedoeld voor de professionele restaurateur.

 • Schilder

  Op zoek naar een schildersmes? Hier vindt u messen voor schilders van professionele kwaliteit. Zowel messen voor het verwijderen van kitresten als schrapers voor het verwijderen van vuil en verf-resten. Tevens twee afbreekmessen welke een vin hebben die te gebruiken is voor het openen van verfblikken.

 • Schoenmaker

  Klassieke beroeps-messen voor schoenmakers en leerbewerking. Duitse kwaliteitsmessen van Friedr. DICK. Zowel gebogen als rechte leder-messen. Voor het knippen van leer vindt u kwaliteits-scharen op scharenpunt.nl.

 • Stoffering

  Messen en snijders voor de stoffeerders branche. Bedoeld voor het snijden van o.a. interieurstoffering. Op scharenpunt.nl vindt u tevens stevige stofscharen en tapijt scharen voor het knippen van uw stoffen.

 • Tuinbouw

  Speciale, klassieke messen voor de tuinbouw. Echte klassieke modellen voor o.a. het snijden van stekjes.

 • Tapijt / Parket

  Tapijt messen om tapijt mee te snijden. Met een stevig vast mes kunt u het tapijt op de randen en de hoeken snijden en afwerken. Met een tapijtsnijder kunt u grote lappen tapijt snijden en tapijtbanen snijden. Tevens vindt u onder deze categorie diverse messen om het oppervlak van de vloer mee te bewerken.

 • Zeilmakerij

  Professionele kwaliteits-messen voor de zeilmakerijen. Naast onze messen hebben wij uiteraard ook een breed assortiment scharen welke geschikt zijn voor het knippen van zijl. Deze scharen vindt u op www.scharenpunt.nl.


89 producten, producten per pagina:

sorteer op:

89 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826